keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

023: Kultatatähden ja Cherien kevätkisat 18.4!


Tapahtuman Facebooksivulle tästä!

Eli Tyty (Kht Kultatähti) ja Celia (Kht Cherie) järjestävät lauantaina 18.4 keppihevoskisat Kouvolan Elimäellä. Osallistumismaksu on 3€, joka sisältää palkinnot (sijat 1-3 palkitaan + erikoispalkinnot) ja pienen buffetin :). Kisapaikalle on mahdollista päästä bussipysäkiltä meidän kyydillä, kunhan kaikki pyrkii tulemaan suht. Samoihin aikoihin, ettei kokoajan tarvitse rampata. Kilpailuihin voi tulla myös vain katsomaan/ myymään.

Kenttänä toimii suurehko nurmialue. Naapurit eivät asu kovin lähellä, joten ei ole pelkoa, siitä että joku tuijottelee (ohi ajaa välillä autoja). Palkintona ruusukkeet ja tavarapalkinnot. Kilpailuissa on myös puffet.

Arvostelut:
Näyttelyissä hevonen arvostellaan ulkonäön (myös ompeleet, kiinnitys,sukupuoli- ja rotuleima, ym.) ja askellajien mukaan.

Esteet arvostellaan A2 arvostelulla, eli voittaja on se, jolla on vähiten virhehepisteitä (ensimmäinen kieltäytyminen 4vp, esteen pudottaminen tai vesiesteen rajaviivan rikkominen 2vp, toinen kieltäyyminen, hylkäys, kieltäytyminen, jolloin esteen osa putoaa 4vp + aikalisä 4sek.

Tyyliluokassa arvostellaan mm. paras hyppytyyli, laukanvaihdot yms. vaikuttavat, myös virhepisteet vaikuttavat.

Luokat:

40-50cm tyyliluokka (15 osallistujaa)

50-60cm aikaluokka (15 osallistujaa)

60-80cm aikaluokka (15 osallistujaa)

40cm ristikkoaikaluokka:

Näyttelyt: (1 hevonen/ osallistuja)

Osallistumislomake:
Luokka
Osallistujan nimi - hevosen nimi (ei kutsumanimeä)

Näyttelyiden lomake:
Osallistujan nimi - hevosen nimi (kokonimi, ei kutsumanimeä)
Hevosen rotu ja sukupuoli.

Kuhunkin luokkaan voi osallistua vain yhden kerran, yhdellä hevosella.
Osallistumiset joko tähän, facebooksivulle tai mieluiten Skh-foorumin topaan (http://skh.foorumi.eu/viewtopic.php?f=10&t=10872). Ilmoittautua voi myös vaikka säpöllä, jos ei Skh-foorumi ta facebook tiliä ole. khtkultatahti@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti