lauantai 12. heinäkuuta 2014

004: Uusi talli!

Kultatähden päätalli ei siis ole muttanut minnekkään, vaan saimme maastojen viereen maastotallin! Maastotallilla saatan järjestää kaveri leirejä, mutta vieraille en siellä saa järjestää. En ole tänne kirjoitellut, vaikka talli valmistui jo sunnuntaina(vai oliko se maanantai, vai kenties tiistai...), sillä hukkasin kamerani heti valmistumis päivänä... Ja kuvia halusin tähän postaukseen ehdottomasti! Kepsuille kuuluu hyvää, olen siskoni kanssa molemmat tässä viikolla tehneet maastoitalliin kahta uuta asukasta. Maastotalliin muutti päätallista meidän Darki ja Janskun Hopea. Samalla tein päätöksen Darkin ruunaamisesta, syitä oli monta: Maastotallin puolella ei ole kuin yksi tarha, jolloin ei Darki pääsisi ulkoilemaan muiden kanssa, Darki on myös mielestäni saanut jo tarpeeksi varsoja, omalla tallilla Säde ja Daysy, sekä virtuaalisesti se on astuttanut muutaman, en vain yhtään muista, kenen polleja on astuttanut :D. Eli varsoja sillä taitaa olla 5. Siinä ne tärkeimmät, lisäksi se on rauhoittunut paljon, vaikka aikuistuessaan se rauhoittui muutenkin... Mutta nyt siihen uuteen talliin:

Kerrotaapa vaikka ihan ensiksi miten teimme sen...Ekana iltana oli huone vielä tosi sotkuinen yms. aloitimme tyhjentämällä kaiken roinan ulos. Sitten tyhjensimme polttopuut uuteen varastoon, joka tehtiin niitä varten.

Seuraavana aamuna aloitimme lakaisemalla lattian, sitten suoristimme vinon väliseinän sekä pesimme ikkunat ja oven. Okkuna oli hirmu likainen ja ovessa oli home täpliä, hyi!
Oven pesua...

Pesty ja verhotettu ikkuna.

Sitten päästiin tuomaan penkkejä talliin ja rakentamaan karsinoita, niistä tuli hieman pienempiä, kuin päätallissa, niitä tehtiin 14. Nyt tallilla on tasan 50 karsinaa!(tai siis 45 ja viidelle sopivan kokoinen yhteiskarsina.) 

Upouudet karsinat ja vanhat penkit.

Sitten enää viimeisteltiin tallia ja tehtiin tarha :).

Tarhamme.

Rautainen hevoskello.

Talli kuvattuna ovelta, Darki ja Hopea on jo tuotu talliin ;).

Penkit.

Takaseinä.

Ikkuna seinä.

Naulakko numero 1.

Ja naulakko numero 2.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti