torstai 3. heinäkuuta 2014

003: Hileen kassa maastossa ja leiripulinaa.

Tänään kävin yksin Hileen kanssa maastossa. Yleensä käyn maastossa siskoni kanssa, mutta nyt hän oli kaverillaan. Sää oli mitä mainoin, oli aurinkoista, mutta tuulista :).

Reittimme kulki pitkin tuttua metsää, kävin yhdellä kauniilla kallilolla, joka on kauneimmillaan kyllä syksyllä, mutta oli nytkin kaunis. Se on ehdottomasti yksi suosikki paikoistani metsässä, kauneuden lisäksi, pidän siintä, että sinne kulkevaa polkua ei löydä, jollei ole käynyt metsässä useasti, ja sattuman kaupalla löytänyt tuon.Näkymä siellä on kyllä huumaavan kaunis <3.


Sain otettua sietä pari hyvää kuvaa Hileestä.

Sitten kiertelin taas metsässä polkuja pitkin, ja suuntasin taukopaikalle. Se on myös yksi suosikkipaikoistani. Siinä on hyvä ratsastus kohta ihan vieressä, sinne pystyisi vaikka leiriytymään, kyse ei ole kuitenkaan ihmisen tekeleestä, vaan luonnon muovaamaa tämä kaikki on :). Siinä vieressä on kaikenkukkuraksi mukava pikku puro, jossa voi uittaa tai juottaa keppaeita.Hile syö heinää.

Taukopaikan istuma kivet, mukavasti vaikka syömiseen.

Tuossa voi ratsastaa ja siinä voisi ehkä jopa leiriytyä.


Uitto/juotto paikka.

Matalimmassa kohdassa on vain ihan vähän vettä.Hilettä juottamassa.

Sitten koitti paluu aika, nyt kuljimme suorinta tietä kohti metsänreunaa, jossa polun päässä löytyy toinen puro.

Tämä on paljon syvempi kuin edellinen ja tässä on hiekkapohja.

Jos on seurannut nettisivuja, on huomannut, että leiriä on tallille suuniteltu jo pitkään. Ongelmaksi on osittautunut isäni, joka ei osaa sitoutua suunniteltuihin leiriaikoihin :(. Tänään sitten keskusteltiin, ja lopulta minulle selvisi, että leirin voisi järjestää vasta koulun alkamisen jälkeen D': No parempi silloin, kun ei milloinkaan! Tai ainakin näillänäkymin vain se onnistuu. Se on suunniteltu alustavasti 15.8. Että semmoista...2 kommenttia: